The Ultimate Guide To istanbul petek tamiri

Wiki Article

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

Kış aylarında peteklerinizde oluşabilecek herhangi bir aksaklık ısınma problemini beraberinde getirir.

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Televizyon bilgisayar telefon gibi cihazlarınızın her türlü arızasını yapıyoruz en uygun fiyatlarla en temiz işcilikle aradığınız taktirde gardenımcı oluruz

Diğer seçenek ise peteklerin çAlright eski olması durumunda petekler artworkık yapısal mukavemetini kaybederek delinir.

Bunun yanında sadece kombi bakımı yaptırmak ama petek ve kombi tesisatını temizletmemek doğru değildir. Periyodik bakımların haricinde...

Evinizde kullandığınız kombiler arıza kodu oluşturma özelliğine sahiptir. Fakat bu arıza kodları bir uzman tarafından kombinizin beyin kısmına ulaşılarak öğrenilebilir. 

Bu dimensions su sızıntısını bulma şansını verecektir petek tamiri – radyatör tamamen ıslak olduğunda herhangi bir sızıntının kaynağını bulmak çOkay zordur.

Mobil sistem temizleme makinemiz ile yerden ısıtma sistemlerindeki oluşan yoğun çamurlaşmightı temizliyoruz. Tüm evdeki boruları tek tek temizliyoruz. Petek temizleme işleminde kullandığımız makineler ile tüm peteklerdeki kirlilik tamamen bitmiş oluyor.

Yukarıda sıralanan hızmetler hem kombi servislerini arayarak hizmet alabileceğiniz hem de bireysel olarak hizmet veren bir kombicinin yapabileceği işlemlerdir. 

Eğitimli ve deneyimli kombi ustalarımız, en son teknoloji ekipmanlarımızla kombilerinizi tamir ederken, aynı zamanda measurement kombinizin daha uzun süre sorunsuz çalışmasını sağlayacak ipuçları da vereceklerdir.

Su sisteme geri yüklendiğinde, sızıntı olup olmadığını tekrar kontrol edin ve ardından boşaltma valfini kapatın.

Birde kalorifer petek borusu delindi ile kalorifer peteği su kaçırıyor aynı sorun değildir. Boru delindi ise tamiri %a hundred yapılır. Ancak kalorifer petek deliği için aynı şeyi söyleyemeyiz. Delik kalorifer peteğini tamir etmek, delik radyatör nasıl tamir edilir başlıkları fazlaca sorulmaktadır.

Report this wiki page